fbpx

Saskia van der Hilst : door elke week een vlog te maken, kun jij je expert status vergroten

Saskia van der Hilst helpt ondernemers om hun boodschap op social media kracht bij te zetten door middel van het inzetten van vlogs. Haar boodschap is dat bijna elke ondernemer wel baat heeft bij een goede vlog. Immers, wanneer jij je expert status wil vergroten, zul je meer zichtbaar moeten zijn !

Onderwerp

Vloggen, hoe pak je dat aan

"Door te vloggen, kun jij je expert status vergroten. Geldt dat voor iedereen ?"

"Hoe bereid jij je voor op het maken van een vlog ? Heb je daar een plan voor ?

"Hoe haal je het maximale uit een vlog ?"

over de expert

Saskia van der Hilst

SimplySas helpt mensen en bedrijven die wat serieuzer met Social Media aan de slag willen. Veel mensen modderen namelijk maar wat aan, zonder plan en ook zonder goed resultaat.


Mijn motto is: doe het goed, of doe het niet!


Ik heb gemerkt dat vloggen een van de meest effectieve contentvormen is. Sinds ik meer met vloggen doe, is mijn omzet zelfs verdriedubbeld. Alle kennis en ervaringen (incl fouten) die ik afgelopen jaren heb opgedaan, deel ik graag met je op een leuke en makkelijk te begrijpen manier, zodat jij ook succesvoller wordt. Speciaal voor de Skillz-academy heb ik een online masterclass vloggen op je telefoon ontwikkeld. Een spoedcursus waarin je leert hoe je moet vloggen en zakelijke video's kunt maken op je telefoon. Doe er je voordeel mee, het scheelt je een hoop (onderzoeks)tijd en (leer)geld! #justdoit

Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .