fbpx

Maak kennis met Maurice Jager

Maurice Jager is een van Europa’s top headshot fotografen. Tijdens zijn jeugd draaide het vooral om sport. De beste zijn en daar hard voor trainen. Dat was dagelijkse kost. Toen daar abrupt een einde aan kwam na een aanrijding moest hij op zoek naar iets nieuws. Leren waarom mensen voor een bepaald bedrijf of merk te kiezen en hoe je een bedrijf op creatieve manier succesvol presenteert op het internet werd zijn nieuwe uitdaging en hij heeft tien jaar lang allerlei afdelingen geleid in grote bedrijven. Langzamerhand werd het creatieve gedeelte van het werk kleiner en de commerciële doelstelling belangrijker en verloor hij de belangstelling in het werk. Hij kreeg steeds meer het gevoel een nieuwe weg in te moeten slaan.

Maurice fotografeerde al jaren en het is op dat moment dat Maurice besluit om full-time fotograaf te worden. Tot dan deed Maurice altijd al het beste uit mensen naar boven halen. Met de hulp van topfotograaf Peter Hurley heeft Maurice de kans gegrepen om een succesvol bedrijf op te bouwen met zijn fotocamera en helpt hij dagelijks bedrijven en professionals om zich perfect te onderscheiden op o.a. social media. Zijn competitieve karakter zorgt ervoor dat hij nu een van Europa’s top headshot fotografen is.

Maurice helpt zijn klanten met high-end headshots en branded portretten door heel Europa. Hij gelooft dat het de taak is van de fotograaf om een fantastische foto van iedereen te maken en dat het zijn verantwoordelijkheid is om dat voor elkaar te krijgen voor z’n klanten. Hij gelooft ook dat iedere ondernemer een verhaal heeft dat het waard is om te vertellen en dat te versterken door het gebruik van unieke, verhalende fotografie op social media, blogs en de website..

Ook spreekt hij voor sponsoren wereldwijd over zijn vak en heeft hij inmiddels zijn tweede boek gepubliceerd waarin hij fotografen helpt om zich door midden van storytelling beter te onderscheiden met hun branding en marketing. Het boek heet ‘Personal branding voor fotografen’.

Maurice wordt wereldwijd gevolgd door meer dan 100.000 mensen op zijn social media accounts.

Bekijk ook het materiaal van Maurice :

Blogs

Interview

Online Test

Webinars

Trainingen

Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .