fbpx

reflex-integratie : rust in je hoofd en lekker in je vel

De reflexen in je hersenstam zorgen voor onbewuste processen. Het is een automatische reactie van je lichaam. Kinderen die in de klas in een bepaalde reflex schieten (constant onderuit gezakt zitten, of juist op hun knieën zitten, met hun gezicht op het papier..) je kan ze blijven corrigeren maar ze kunnen er eigenlijk niks aan doen. 

2 lessen

Easy

vooruitgang

nog niet gestart

meer begrip voor het hoogstimulatieve kind

Het hoogstimulatieve kind heeft de neiging op onderzoek uit te gaan, nieuwe ervaringen op te doen en zich te ontwikkelen. Hij verwelkomt situaties en personen en gaat erop af, want ze bieden hem een mogelijkheid tot groei en het opdoen van kennis. Zodra het hoogstimulatieve kind dus vanuit zijn gevoeligheid contact legt met de wereld om hem heen, treedt er een activering van gedrag op.

3 lessen

Easy

vooruitgang

nog niet gestart

denkt jouw kind in beelden ?

Wat je nu het liefste wilt, is het vergaren van kennis en inzicht in de manier van leren van jouw kind (en dat van jezelf), zodat je je beelddenkende kind op de juiste wijze kunt begeleiden met zijn rechterhersenhelft schatten . Iemand die in beelden denkt leert op een wezenlijk andere manier dan iemand die in taal denkt. De ideale manier voor jou om je beelddenkende kind beter te begeleiden en ondersteunen bij het leren, is een kant-en-klaar plan dat je stap voor stap in werking kunt zetten. Hierdoor kun je veel sneller en met minder inspanning je doel behalen: dat je kind zich kan handhaven in een linkerhersenhelft dominante leeromgeving, zodat het (uiteindelijk) naar de school van zijn keuze kan gaan.

6 lessen

Easy

vooruitgang

nog niet gestart

leer je kind ontspannen en mediteren

Heeft jouw kind moeite met in slaap komen ? Valt hij alleen maar in slaap als jij naast hem ligt of bij hem aan bed blijft zitten totdat hij inslaapt ? Grote kans dat je kind gewoon een fijne manier nodig heeft om zijn dag af te bouwen. Met deze meditaties komt hij echt tot rust.

11 lessen

Easy

vooruitgang

nog niet gestart

anti-stress massage voor kinderen

De anti-stress is een mooie massage om de dag mee af te sluiten. Het is een hele positieve massage voor kinderen die angstig zijn, slecht en onrustig slapen. Gefeliciteerd, je kan vandaag nog aan de slag met de anti-stress massage ! Vanaf vandaag kan jij je kind meer rust geven op momenten dat hij het echt nodig heeft. Hou er rekening mee dat je kind er verslaafd aan kan raken. Maak samen duidelijke afspraken wanneer jij de anti-stress massage zal gaan toepassen. In het begin zal het fijn zijn om het misschien wel elke dag te doen. Maar na een paar dagen doe je er goed aan om duidelijke afspraken te maken over de frequentie van de anti-stress massage. Het is uiteindelijk ook de bedoeling dat je kind zonder anti-stress massage ook beter kan slapen.

Als je deze online workshop net gekocht hebt, heb je het tasje nog niet in huis. Maar dat is niet erg, je kan toch gewoon als starten met de massage. Het tasje zal je zo snel mogelijk worden opgestuurd.

Mocht je nog vragen hebben over het gebruik van de olie, of ben je ook geïnteresseerd in de andere olie, naam dan vooral contact met me op. We kunnen altijd een adviesgesprek plannen, dat kan eventueel ook via Skype. Ik kan een tasje op maat voor je maken, of extra uitleg geven over de olie die je al hebt ontvangen. Ik hoor het graag !

8 lessen

Easy

vooruitgang

nog niet gestart

Laat je lichaam opnieuw ontspannen en reken af met vermoeidheid en onrust

Heb jij het idee dat je leven op de automatische piloot staat? Alles gaat gewoon door maar eigenlijk heb je gewoon geen tijd voor jezelf om echt te voelen wat JIJ nu eigenlijk wilt. Je familie en je werk vragen zoveel van je dat je jouw eigen behoeftes opzij hebt geschoven en dat misschien al vele jaren…….En de momenten dat je even tijd voor jezelf pakt is het beter om niet teveel te voelen en fantaseren waar je eigenlijk echt naar verlangt. Dat roept namelijk gevoelens op waar je nu liever niet mee geconfronteerd wordt omdat je bang bent dat je ze dan niet meer kunt wegstoppen.

7 lessen

Easy

vooruitgang

nog niet gestart

herstel de balans in je lichaam met een gezondheidsscan

Ontdek wat je lichaam jou nu echt wil duidelijk maken doordat je meer inzicht krijgt hoe stress zich bij jou fysiek vertaalt en welke emoties je lichaam blokkeren.

19 lessen

vooruitgang

nog niet gestart

Verander je belemmerende overtuigingen en percepties

Naast je brein in je hoofd, heb je ook nog een lichamelijk brein. Je lymbisch systeem schakelt als vanzelf dit lichamelijke brein in, nog voordat je bewuste brein wordt ingeschakeld. Het resultaat is dat je allerlei gevoelens en emoties ervaart, voordat je daar zelf bewust van bent. Deze training helpt je om dit . in een compleet ander daglicht te zetten.

In deze mini-training leer je dat je heel bewust naar je eigen leven moet kijken om echte grote stappen te zetten. Ik vertel je van alles hoe je je hersenen werkt en hoe je je lichaam aanstuurt. Maar nog belangrijker is dat je meer controle hebt over je gedachten, emoties, gevoelens en belemmerende overtuigingen dan dat je denkt. Vanuit je lichaam kun je je weer programmeren. Neem deze modulen aandachtig door en neem de tijd om het geleerde te laten zakken en in de praktijk te brengen. Zo maak je de grootste stappen!

12 lessen

vooruitgang

nog niet gestart

benut je potentieel als hoogsensitieve professional

Esther Kaastra gaf voor ons een webinar voor hoogsensitieve professionals die beter gebruik willen maken van hoogsensitiviteit op de werkvloer. Wist je dat de meest succesvolle leiders vaak sensitieve leiders zijn ? Het verschil is dat deze leiders hebben geleerd hoe ze met hun sensitiviteit moeten omgaan en dat ze het als een instrument inzetten in plaats dat ze het als een last ervaren.

Esther helpt hoogsensitieve leiders, ondernemers en professionals hun potentieel te laten benutten door het leren kennen van, rekening houden met én gebruik maken van hun hoogsensitiviteit. Vanuit daar kun je er zijn voor anderen, je organisatie, de maatschappij en jezelf.

7 lessen

Intermediate

vooruitgang

nog niet gestart

van klacht naar kracht - nooit meer stress op de werkvloer

Op de werkvloer wordt wel vaker wat lacherig gedaan als een van de werknemers wat gevoeliger van aard is. Bij mijn werkgever werden vaak grapjes gemaakt dat gevoelige werknemers autisten waren. Ik ken maar weinig werknemers die ervoor uitkomen dat ze gevoelig van aard zijn. Toch is het juist dankzij deze gevoelige aard dat ze in feite de meest waardevolle werknemers van de hele afdeling zijn. In deze webinar leer je hoe je optimaal gebruik kan maken van deze waardevolle eigenschap.

6 lessen

Intermediate

vooruitgang

nog niet gestart

alles over onderprikkeling & bore-out

Iedereen die maar iets over hooggevoeligheid heeft gelezen kent de gevolgen van overprikkeling: vermoeidheid, leeg gezogen zijn, niets meer kunnen hebben en fysieke symptomen zoals bijvoorbeeld hoofdpijn en spanningsklachten. Dit kan komen door een heftige dag vol gebeurtenissen, veel zintuiglijke prikkels, maar ook door veel te veel nadenken en emoties of chronische stress. Chronische overprikkeling/stress kan leiden tot burn-out, angststoornissen of chronisch vermoeidheidssyndroom. Iemand die hier fantastisch over heeft geschreven is Annek Tol in haar nieuwe boek Hoogsensitivititeit professioneel gezien. Ze beschrijft hier de door haar ontwikkelde Cirkel van Overprikkeling, waar ze fases herkent in de mate van overprikkeling, de bijbehorende fysieke en mentaal-emotionele problemen en de herstelbehoefte.

Maar er is een hele andere kant van hooggevoeligheid, die maar weinig mensen kennen: onderprikkeling. Een klacht die de sensationseekers (prikkelzoekers), de extraverte HSP-ers (30% van de HSP-ers) en de hoogintelligente HSP-ers zeker zullen herkennen.  Er is door, voor en over deze groep mensen in hooggevoeligheidsland minder geschreven dan over de rustzoekers of introverte HSP-ers. Dus ik voel me geroepen om hier verandering in te brengen.

3 lessen

vooruitgang

nog niet gestart

depressie voorbij met zelfhypnose

Eén van de meest unieke vermogens van hypnose is het vermogen om toegang te krijgen tot behulpzame bronnen en krachten in jezelf. Hulpbronnen die je in het dagelijks leven vaak over het hoofd ziet en daardoor niet gebruikt en/of ontwikkelt. Hypnose helpt om bewust te worden van deze vermogens en om ze toegankelijker te maken. De ervaring leert dat hypnotherapie niet alleen leidt tot symptoomvermindering en verkorting van de therapieduur bij depressies, maar het zorgt ook voor blijvend resultaat. Het probleem wordt bij de wortel aangepakt waardoor terugvallen in het oude gedrag niet gebeurd.

5 lessen

vooruitgang

nog niet gestart
Page 1 of 3
Pen
Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .