fbpx
gezondheid
Text

herstel de balans in je lichaam met een gezondheidsscan

3 Modulen 19 Lessen

over deze training

Ontdek wat je lichaam jou nu echt wil duidelijk maken doordat je meer inzicht krijgt hoe stress zich bij jou fysiek vertaalt en welke emoties je lichaam blokkeren.

trainingsoverzicht

ONLINE TRAINING
3 Lessons

de chinese geneeskunst

De Chinese geneeskunst is anders dan de Westerse. De Chinezen zijn ervan overtuigd dat alles energie is. Ziekten zijn eerder al te meten doordat de energie rondom de organen positief of negatief afwijkt. Die energie is te meten. Wanneer die energie afwijkt, kan dat code rood betekenen (je hebt het te lang genegeerd en je moet er echt iets aan doen) of code geel (lichte afwijking). Bovendien is elk orgaan wat een afwijking laat zien gerelateerd aan een emotie die niet in balans is. Op deze manier geef ik jouw lichaam een stem en mag je lichaam aangeven wat hij je al die tijd al heeft willen zeggen !

ONLINE TRAINING

online test : ben jij een hout element ?

Het element Hout (Groen) staat voor de lente. Hout staat als een kind open voor de wereld. Een Houtmens heeft een brede belangstelling en weet anderen tot samenwerking te brengen. Hout maakt graag plannen waar hij enthousiast aan begint, maar slaagt er niet altijd in om zijn doelen te bereiken. 

Als je hout element verstoord is, dan heb je last van negatieve emoties, zoals boosheid, kwaadheid, irritatie of snel de moed verliezen bij tegenslag.

online test : ben jij een vuur element ?

Het element vuur (rood) staat voor de zomer. Vuur is extravert en wil graag de leiding nemen, is ambitieus en wil iets veranderen. Een vuurmens is uit op macht en neemt veel risico's. Vuur kan anderen enthousiast voor iets maken maar trekt zich terug bij tegenslagen raakt dan teleurgesteld. 

Als het vuur element verstoord is heb je last van verblindendheid, vluchtigheid, neiging tot arrogantie, aggressief, egoïsme, egocentrisch, onrustig, uitgelaten of jaloezie.

online test : ben jij een aarde element ?

De kracht van de aarde ligt in het vermogen om te verbinden, te voeden en te ondersteunen. Aarde-types moeten hun verknochtheid aan relaties in evenwicht brengen met alleen zijn en zelfexpressie, door niet alleen een gemeenschap op te bouwen, maar ook onafhankelijkheid.

Als het aarde element verstoord is heb je last van tobben, koppigheid, starheid, verstikkend, zorgen maken, piekeren.

online test : ben jij een metaal element ?

De kracht van metaal komt voort uit het vermogen om te creëeren en te verfijnen. Metaal types moeten hun rationaliteit, zelfbeheersing en nauwgezetheid compenseren met passie, spontaniteit en betrokkenheid. 

Als het aarde element verstoord is heb je last van neiging tot hardheid, droefheid, melancholisch, nostalgisch en verdriet.

online test : ben jij een water element ?

De kracht van Water komt voort uit het vermogen om te bedenken, te concentreren en te conserveren. Water-types moeten hun taaiheid, botheid en gereserveerdheid compenseren met tederheid, gevoeligheid en openheid, en zachtheid en contact, blootstelling en verbondenheid riskeren.

Als het aarde element verstoord is heb je last van prikkelbaarheid, je verliezen in illusies, niet reëel zijn en angst.

ONLINE TRAINING
11 Lessons

oefeningen

Met deze oefeningen kun je de verstoorde energie weer in balans brengen. Sommige oefeningen doe je tijdens het ochtendritueel, andere gedurende de dag om het ontspannen gevoel vast te houden. Doe de oefeningen twee weken lang, elke dag ! Je zult snel verschil maken.

Pen
Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .