fbpx
Online Marketing
Video/Text

webinar : hoe bouw je een online netwerk door middel van interactieve personal branding

3 Hoofdstukken 5 Lessen None

over deze training

Een succesvolle onderneming of een succesvolle carrière staat en valt al eeuwen met hoe goed jij jouw verhaal, product en persoonlijkheid kan presenteren aan de groep mensen waarin jij je wil begeven. Dat geldt voor de bakker op de hoek, die al 100 jaar een succesvolle winkel heeft, maar ook voor jou. 

Het verschil met vroeger is dat we nu veel meer mogelijkheden hebben online, die vroeger niet bestonden. Social media platformen als Facebook en LinkedIn zijn ontwikkeld om de wereld kleiner te maken, je kansen te geven om iedereen op de wereld te kunnen bereiken. Vanachter jouw computer of met je telefoon. De principes die al jarenlang gelden worden echter vaak vergeten. 

trainingsoverzicht

WEBINAR

de webinar van Maurice terug kijken 1 Lesson

WEBINAR

meer materiaal van Maurice Jager 3 Lessons

blog : Waarom jouw telefoon jouw belangrijkste goed is in personal branding

Voor ons als ondernemer kan de wereld om ons heen snel veranderen. Er kunnen dingen gebeuren die buiten onze invloedssfeer vallen. Als zelfstandig ondernemer is er één ding dat nooit veranderd en dat is de manier waarop je jezelf presenteert. Dat heb je namelijk volledig zelf in de hand.

doe de test : heb jij al een goede personal branding ?

Met goede personal branding kun je veel meer mensen bereiken, en maak je van mensen die jou nog niet zo goed kennen in no-time een trouwe fan. Heb jij al zo'n goede personal branding? Maurice heeft een test voor ons gemaakt waarmee jij dat alvast kan testen.

interview met Maurice Jager : je eigen telefoon is een enorme schatkamer die voor personal branding diverse juweeltjes bevat

Maurice fotografeerde al jaren en het is op dat moment dat Maurice besluit om full-time fotograaf te worden. Tot dan deed Maurice altijd al het beste uit mensen naar boven halen. Met de hulp van topfotograaf Peter Hurley heeft Maurice de kans gegrepen om een succesvol bedrijf op te bouwen met zijn fotocamera en helpt hij dagelijks bedrijven en professionals om zich perfect te onderscheiden op o.a. social media. Zijn competitieve karakter zorgt ervoor dat hij nu een van Europa’s top headshot fotografen is.

WEBINAR

hoe heb je de webinar ervaren ? 1 Lesson

Pen
Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .